حجت الاسلام و المسلمین محمد سلطانی امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرغرق آباد ابراز داشت: می بایست با تشکیل منظم جلسات شورای فرهنگ عمومی و پیگیری مصوبات مشکلات فرهنگی احصاء و در جهت رفع این معضلات اقدام جدی صورت گیرد
حسین محمودی فر رییس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان ساوه از تشکیل دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرغرق آباد خبرداد و بیان داشت: این جلسه به ریاست حجت الاسلام و المسلمین محمد سلطانی امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی غرق آباد و با حضور بخشدار نوبران و سایر اعضاء مورخ 19/8/99 رأس ساعت 10 در محل دفترامام جمعه تشکیل گردید.
دراین جلسه امام جمعه شهر غرق آباد ابراز داشت: می بایست با تشکیل منظم جلسات شورای فرهنگ عمومی و پیگیری مصوبات مشکلات فرهنگی احصاء و در جهت رفع این معضلات اقدام جدی صورت گیرد.
سلطانی با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) اظهار داشت: جوانان سرمایه های عظیم یک جامعه و آینده سازان نظام و افتخار آفرین مردم هستند. وی افزود ما درجامعه در کنار توجه به رشد معنوی و تعالی افراد سعی کنیم جاذبه های مادی را فراهم کنیم تفریح های سالم به اندازه کافی ایجاد کنیم و زمینه های ارضاء نیازهای مادی را فراهم آوریم.تا در جذب جوانان و نوجوانان به ارزشهای معنوی گام برداریم.
در این جلسه حیدری بخشدار نوبران عنوان داشت: یکی از مهمترین ابزارها برای تضعیف ثبات و امنیت اجتماعی و فرهنگی یک کشور جنگ نرم است که تهدید بزرگ به شمار می رود و دشمن از طریق جنگ نرم به دنبال این است که ارزش ها و هنجارهای جامعه را مورد هجوم قرار دهد.
حیدری اظهار داشت: در جذب جوانان و نوجوانان به معنویت باید به نقش آموزش توجه گردد و ادارات در انجام به وظایف و نقشی که در این زمینه دارند کوتاهی ننمایند. ایشان همچنین خاطر نشان کرد: فرهنگ بخش از هم تنیدگی و انسجام خاصی برخوردار و اشتراکات فراوانی به علت نزدیکی فرهنگی وجود دارد که می بایست با تلاش مسئولین از بروز آسیب های اجتماعی در بخش جلوگیری کنیم.
حسین محمودی فر رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر شورا ی فرهنگ عمومی شهرستان ساوه با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب و توصیه های مقام معظم رهبری اظهار کرد: یکی از مسائل بسیار مهم بحث اخلاق و معنویت در جامعه است زیرا معنویت و اخلاق جهت دهنده همه حرکتها و فعالیتها و نیاز اصلی جامعه بوده بنابراین باید ارزش های معنوی را در جامعه برجسته کرد.
محمودی فر افزود: مهمترین هدف از تشکیل جامعهی معنوی فراهم کردن محیطی معنوی برای پرداختن به امر عبادت و بندگی و پیاده کردن دستورات الهی است. از آنجا که تحقق چنین رویدادی یک حادثه و اتفاق نیست لذا تلاش برای تحقق آن بر آحاد افراد جامعه حتمی و ضروری است.
برگزاری مسابقه کتابخوانی برای جذب جوانان- عملیاتی نمودن مصوبات-ترویج فرهنگ ایثار و شهادت- ایجاد روابط صمیمی با نوجوانان و جوانان و گسترش معنویت در جامعه از جمله موضوعاتی بود که در این جلسه مطرح شد./