حسین محمودی فر رییس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان ساوه از دیدار با پیشکسوت خبرنگار خبر داد و بیان داشت: در مورخ 20/5/99 از خبرنگار پیشکسوت آقای علی جهان میرزایی دیدار گردید.
رئیس اداره ارشاد ساوه در این دیدار ضمن تبریک روز خبرنگار و تشکر از سالها تلاش و کوشش آقای جهان میرزایی درعرصه خبر و اطلاع رسانی ابراز داشت:تجلیل از مقام پیشکسوتان رسانه در حقیقت تجلیل از مقام قلم به عنوان مقدس ترین ابزار برآگاهی بخشی جامعه است. وی همچنین خواستار استفاده از تجربیات پیشکسوتان رسانه در آگاهی بخشی و اطلاع رسانی صحیح به جامعه شد.
محمودی فر تصریح کرد: خبرنگاران یکی از عوامل توسعه یافتگی هر منطقه محسوب و نقش اساسی در اطلاع رسانی و تنویر افکار عمومی دارند و جامعه را با حقایق و واقعیت های موجود جامعه آشنا می نمایند.
وی افزود: خبرنگاران حلقه اتصال مردم و مدیران هستند و با نقد منصفانه و صادقانه عامل اصلی رشد،توسعه و بالندگی جامعه هستند.