حجت الاسلام و المسلمین حسن علی خوئینی از ستاد غدیر قم درمراسم انس با قرآن و اهل بیت(ع) که به مناسبت دهه ولایت برگزار شدابراز داشت: پدر و مادر با رفتارهای مذهبی و قرآنی خود در منزل می توانند در فرزندان خود اثر گذار باشند.
حسین محمودی فر،رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان ساوه از برگزاری مراسم انس با قرآن و اهل بیت(ع) به مناسبت دهه ولایت خبرداد و بیان داشت: این مراسم با همکاری اداره فرهنگ و ارشاداسلامی،تبلیغات اسلامی،مؤسسه قرآنی حضرت صاحب الزمان(عج) مورخ 19/5/98 رأس ساعت 10 در محل سالن سلمان ساوجی برگزار شد.
در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین حسن علی خوئینی از ستاد غدیر قم ابراز داشت: پدر و مادر با رفتارهای مذهبی و قرآنی خود در منزل می توانند در فرزندان خود اثر گذار باشند.
وی افزود: مادرانی که سبک زندگی منزل خود را با محبت اهل بیت(ع) و توجه و توسل به اهل بیت(ع) مدیریت می کنند قطعا" فرزندانی خواهند داشت که محبت اهل بیت(ع) و قرآن در ذهن و دل آنها رشد خواهد کرد.
حجت الاسلام و المسلمین خوئینی در ادامه برنامه شاد و جذاب قرآنی و مذهبی انس با قرآن و انس با اهل بیت را برای کودکان و نوجوانان اجرا نمودند.
حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی یعقوبی رئیس اداره تبلیغات اسلامی در این مراسم اظهار داشت:تبلیغ غدیر واجب است و کسی که عید غدیر را گرامی بدارد خداوند خطاهای کوچک و بزرگ او را می بخشد و اگر از دنیا برود در زمره شهدا خواهد بود وی افزود: غدیر روز بیعت با امام زمان (عج) است و بزرگترین عید می باشد.ایشان تصریح کرد: امروز نگذاریم که تاریخ تکرارشود،نگذاریم خونهای شهدا فراموش شود و با تبلیغ غدیر و با برگزاری جشن های گسترده غدیر اهداف غدیر را علنی کرده و تجدید بیعت با امام زمان(عج) و ولی زمان (عج) داشته باشیم.
در پایان با اهداء لوح و هدایا از غنچه های قرآنی تقدیرگردید.