حسین محمودی فررئیس اداره فرهنگ و ارشاداسلامی شهرستان ساوه از برگزاری نمایشگاه کتاب خبرداد و بیان داشت: این نمایشگاه با هدف اشاعه فرهنگ کتابخوانی و دسترسی آسان مردم به کتاب از مورخ 15/5/97 لغایت 5/6/97 در محل فرهنگسرای ارشاد برگزار شده است.
رئیس اداره ارشاد ابراز داشت: فرهنگ محوری ترین برگ هویتی یک ملت محسوب می شود و یکی از راه های مهم توسعه فرهنگی اهمیت دادن به مسأله کتاب و کتابخوانی و ترویج مطالعه در جامعه خصوصا" درمیان جوانان و نوجوانان است و در واقع از شاخص مهم توسعه یافتگی هرجامعه سرانه مطالعه میزان تولید و مصرف اطلاعات و کالاهای فرهنگی در آن جامعه است.
حسین محمودی فرتصریح کرد:کتاب بهترین وسیله انتقال میراث ادبی از نسلی به نسل دیگر است و به انسان ها کمک می کند تا میراث فرهنگی و ارزش های دینی وتاریخی خود را بشناسد و به آن ارج نهد.
وی افزود: خانواده اولین بنیان گذار در جامعه به شمار می رود.پدر و مادر نقش مهمی در شکل گیری عادات فرزندان خود دارند و نهادینه کردن عادت حسنه کتابخوانی از زیباترین عاداتی است که با تدبیر و آینده نگری فرزندان منجر به تربیت نسل کتابخوانی می شود و بدین ترتیب برای کسب تجربه و دانش همیشه به کتاب خوب مراجعه می کند و در تنهایی و خلوت خود با کتاب انس می گیرد.
حسین محمودی فر در ادامه گفت: این نمایشگاه با 3000 عنوان کتاب و بالغ بر10000 جلد کتاب در زمینه های مختلف می باشد و از ساعت 8 صبح لغایت14 و عصرها از ساعت 17 الی 20 آماده پذیرایی از علاقه مندان می باشد.