حجت الاسلام والمسلمین دکترحسینی امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی در پنجاه و ششمین جلسه شورای فرهنگ شهرستان ساوه در خصوص لزوم برپایی مجدد میز خدمت در ادارات با تاکید بر اینکه در تفکر اسلامی مسئولان باید پاسخگو باشند، اظهار کرد: در حکومت اسلامی باید منصب و مسئولیتی نداشته باشیم یا اگر داشتیم در برابر مردم پاسخگو و نقدپذیر باشیم.
حسین محمودی فر،رییس اداره فرهنگ و ارشاداسلامی شهرستان ساوه از برگزاری پنجاه و ششمین جلسه شورای فرهنگ عمومی خبرداد و بیان داشت این جلسه به ریاست حجت الاسلام والمسلمین دکترحسینی امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی و با حضور مهندس بهاروند،معاون استاندار و فرماندار و سایر اعضاء در محل دفتر امام جمعه تشکیل گردید.
درابتدای این جلسه، حجت الاسلام سیدابراهیم حسینی در پنجاه و ششمین جلسه شورای فرهنگ شهرستان ساوه در خصوص لزوم برپایی مجدد میز خدمت در ادارات با تاکید بر اینکه در تفکر اسلامی مسئولان باید پاسخگو باشند، اظهار کرد: در حکومت اسلامی باید منصب و مسئولیتی نداشته باشیم یا اگر داشتیم در برابر مردم پاسخگو و نقدپذیر باشیم.
وی بیان کرد: حاکمان و کارگزاران در تفکر اسلامی باید با رعایت حقوق شهروندی خود را راعی بدانند و با مسئولیت پذیری و پاسخگویی عملا به حقوق شهروندی که نص صریح قانون اساسی نیز هست خود را ملزم به اجرای آن بدانند.
وی، ایجاد اعتماد عمومی را یک سرمایه اجتماعی برای حکومت دانست و افزود: برای ایجاد و تقویت اعتماد عمومی باید اقدام عملی کرد و میز خدمت نمونه عینی تقویت اعتماد عمومی است که لازم است با برگزاری مجدد طرح میز خدمت در ادارات پاسخگوی مشکلات مردم باشیم.
امام جمعه ساوه در ادامه با اشاره به درپیش بودن هفته وحدت حوزه و دانشگاه، گفت: مدیریت کشور جز با وحدت حوزه و دانشگاه میسر نیست، از این رو وحدت این دو مجموعه علمی و دینی در توسعه کشور ضرورت دارد.
وی ادامه داد: دوره رنسانس به دنبال تفکیک دین از سیاست برای تقابل بین عقل و دین و نیز علم با دین بود در حالیکه در شریعت مبین اسلام عقل و همچنین علم و دین، حجت خداست.
وی عنوان کرد: اتحاد بین حوزه و دانشگاه موجب خواهد شد که توطئههای دشمنان و سمپاشیهایی که صورت میگیرد خنثی شده و از تمامی ظرفیتهای علمی و دینی برای توسعه کشور بهره برد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه در ادامه با اشاره به درپیش بودن 9 دی و دهه بصیرت اظهار کرد: با لطف الهی عدهای که میخواستند بنای براندازی نظام اسلامی را آغاز کنند و توطئهای بزرگ در سر داشتند خنثی شد و پایههای اقتدار کشور تثبیت شد.
وی به دستور دیگر شورای فرهنگ در خصوص اقداماتی که به منظور برگزاری دورههای تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده صورت گرفته است اشاره کرد و گفت: تقویت باورهای دینی دانش آموزان و اجرای دقیق طرح تحکیم و تعالی خانواده موجب مصونیت دانش آموزان از توطئهافکنیها خواهد شد.
وی به تهدیداتی که دانش آموزان بدان مواجه میشوند اشاره کرد و گفت: لازم است تا در امر تربیت دانشآموزان اقدامات زیربنایی صورت گیرد تا از خطرات دین گریزی مصون باشند.
حجتالاسلام حسینی تصریح کرد: طرح تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده به عنوان یک طرح ملی است که در ساوه اجرا و به عنوان الگویی کارآمد و موثر به سایر نقاط تعمیم داده میشود.
محمد بهاروند،معاون استاندار و فرماندار شهرستان ساوه در پنجاه و ششمین جلسه شورای فرهنگ شهرستان ساوه به دستور جلسه شورای فرهنگ در خصوص اجرای سیاست های کلی جمعیت و خانواده، ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: برای اجرای این سیاستها و تعمیم آن در سطح جامعه علاوه بر استفاده از تمامی ابزارها باید از توانمندی اساتید دانشگاه، نخبگان و کارشناسان این عرصه بهرهبرداری کرد تا جامعه از آسیبهای متعدد مصون بماند.
وی با تاکید بر اینکه ساختار علمی ایران در رقابت با دنیاست، اظهار کرد: با برگزاری همایشها و سمینارهای تخصصی و استفاده از نظرات نخبگان و متخصصان باید در حوزه ناباروری از توان علمی کشور نهایت استفاده را کرد تا کاهش نرخ جمعیت متاثر از معضل ناباروری از بین برود.
وی ازدواج و فرزندآوری را موجب بقای نسل بشری دانست و بر فرهنگ سازی آن تاکید کرد و گفت: با اقداماتی که صورت گرفته آمار ازدواج نسبت به گذشته افزایش و آمار طلاق به ویژه در شهرستان ساوه کاهش یافته است که نشانگر اقدامات عملی و فرهنگ سازی در این عرصه بوده است.
فرماندار ساوه بر تداوم اقدامات عملی برای اجرای سیاستهای مقام معظم رهبری در خصوص جمعیت و خانواده تاکید کرد و گفت: باید از همه ظرفیت های علمی تحقیقاتی و نیز فرهنگ سازی برای افزایش آمار ازدواج و فرزندآوری استفاده کرد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز گزارش آموزش و پرورش در خصوص برگزاری دوره های تحکیم خانواده، گزارش ادارات در خصوص اجرای سیاست های کلی جمعیت و خانواده، ارائه راهکارهای فرهنگی به منظور جلوگیری از بروز آسیبهای ناشی از فضای مجازی در مدارس و عدم استفاده صحیح از تلفن همراه و اینترنت و برگزاری مجدد میز خدمت را به عنوان دستور جلسه شورای فرهنگ بیان کرد.
حسین محمودی فر در ادامه به اقدامات صورت گرفته اداره ارشاد در خصوص اقداماتی که به منظور تحکیم بنیان خانوادهها صورت گرفته است اشاره کرد و گفت: برگزاری همایشها و فعالیتهای هنری شامل هشت همایش و تئاتر خیابانی با موضوع عفاف و حجاب و کودک آزاری در سطح شهر و اماکن عمومی از جمله برنامه ها بوده است.
وی همچنین از برگزاری 263 دوره تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده در 30 مسجد شهرستان با آموزش بیش از 6 هزار نفر در شهرها و روستاهای شهرستان به همت کانون فرهنگی هنری مساجد خبر داد.
تشکیل کارگروه پیگیری و اجرای طرح میزخدمت در ادارات، برگزاری تفریحات سالم برای نسل جوان، تقویت فضای نشاط و شادابی در جامعه، برگزاری تریبون آزاد و پرداختن به مسایل مختلف جامعه با ساختاری قانونمند و نقد منصفانه، تقویت چندصدایی، ایجاد جایگاه میزخدمت در مراکز پرمراجعه و اماکن عمومی، بکارگیری نیروهای مجرب در پاسخگویی به نیازهای مردم، برگزاری دورههای آموزشی و همایش برای افزایش نرخ جمعیت، تشکیل شوراهای محله با محوریت امام جماعت برای حل مشکلات، برگزاری جشنهای ازدواج به منظور فرهنگسازی در افزایش آمار ازدواج، بررسی و احصاء مشکلات نقاط مختلف برای طرح در جلسات شورای فرهنگ و لزوم حضور بخشداران در جلسات شورای فرهنگ به منظور بررسی مشکلات روستاهای شهرستان از جمله مواردی بود که در این نشست توسط اعضا مطرح شد.
همچنین در ادامه حجتالاسلام سلیمانی به عنوان نماینده ائمه جماعات شهرستان ساوه با نظر اکثریت اعضا به عنوان عضو جدید شورای فرهنگ عمومی انتخاب شد.